Ejendomsstyrelsen og ISS har valgt at stoppe samarbejdet i løbet af det kommende år. Det betyder, at Ejendomsstyrelsen overtager de opgaver, ISS løser i dag. I den forbindelse virksomhedsoverdrages over 800 medarbejdere fra ISS til Ejendomsstyrelsen.

 

Vi har brug for dig

Vores mål er at sikre, at du får en god overgang fra ISS til Ejendomsstyrelsen. Vi ser frem til at tage imod dig og dine kollegaer. Vi har brug for jeres viden og kompetencer i forhold til driften af Forsvarets tjenestesteder. Som udgangspunkt har vi brug for alle og flere til.

 

Samme opgaver – flere hænder

Langt hen ad vejen kan du fortsætte med de arbejdsopgaver, du allerede kender i dag. Dine kollegaer bliver sandsynligvis også de samme – du får bare flere af dem. I løbet af 2022 forventer vi, at der skal ansætte et større antal nye kollegaer, når de mange opgaver flytter tilbage til Ejendomsstyrelsen. 

Som udgangspunkt overdrages du, når de opgaver du løser i dag, overdrages fra ISS til Ejendomsstyrelsen. Det kan være 1. februar (Etablissementsservice og Skyde & Øvelsesområder), 1. april (Kantine & Rengøring) eller 1. juni (Bygning & Teknik). Se tidsplan her

 

 

 

Sidst opdateret 4. januar, 2022 - Kl. 11.29