Læs den nyeste boligavis her

Du skal være ansat i Forsvaret for at komme i betragtning til en lejebolig.

Boligerne er indrettet meget forskelligt, primært som følge af opførelsestidspunktet af boligerne. Under tildelingen af lejeboligerne søger Administrationssektionen at målrette tildelingen af den enkelte bolig til netop de behov, som den enkelte eller dennes familie har. På denne baggrund opereres der med 3 forskellige boligtyper:

  • studieboliger            30 - 35 m2
  • små familieboliger    50 - 90 m2
  • store familieboliger   90 -     m2

Søger du en bolig i Nyboder, kan du med fordel tage kontakt til Boligkontoret.

Hvis du gerne vil vide mere om dagligdagen i Nyboder, samt hvordan det kan være at bo i disse fredede gamle huse, kan du evt. kontakte Nyboders Beboerforening.

For dem, der har boet i Nyboder, går det ofte igen, at det har været en særlig tid, hvor man har mødt mange gode kollegaer og boet et helt specielt sted i hjertet af København.

Forsvarets lejeboliger tildeles efter et kvotesystem (kvote 1 og kvote 2)

Formålet med etableringen af dette system har været, at sikre en tildeling, der bedst muligt kunne tilgodese Forsvarets personels behov ved regionale skift i tjenesten eller ved nyansættelser.

Det er målet med kvotesystemet, at flest mulige lejemål tildeles gennem kvote 1, således at det sikres, at den størst mulige andel af lejeboliger tildeles personel der skifter regionalt tjenestested og derfor har brug for at have et sikkert ståsted ved påbegyndelse af ny tjeneste.

Du kan læse nærmere om de to kvotesystemer nederst på siden. 

Procedurer for tildeling af Forsvarets lejeboliger

Administrationssektionen tildeler og administrerer lejeboligerne efter følgende regler og forvaltningsgrundlag:

Sidst opdateret 9. november, 2022 - Kl. 13.32