Byggepladsskilte til byggeprojekter

Designmanualen for byggepladsskilte henvender sig til leverandører, designprofessionelle samt FES’ medarbejdere. Manualen og de tilhørende skabeloner er et redskab til brug for udarbejdelse af byggepladsskilte. Spørgsmål til designmanualen eller udformning af skilte bedes rettet til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses kommunikationsafdeling.

 

Koncernfælles design

Designet for byggepladsskiltene bygger på det koncernfælles design i Forsvarsministeriet og tydeliggør Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse som bygherre. Designmanualen beskriver retningslinjer for brug af logo, farver, typografi, konstruktion mv. og giver eksempler på færdige skilte i tre størrelser.

 

Værktøjskassen

Der er udarbejdet skabeloner i InDesign til byggepladsskilte i tre størrelser samt et færdigt miniskilt i A3 som pdf-fil.

 

Bemærk: Godkendelse af opsætning
Korrektur af den endelige opsætning sendes til godkendelse hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses kommunikationsafdeling før produktion.

 

Skilte, som ikke er produceret i overensstemmelse med retningslinjerne eller godkendte af FES kommunikationsafdeling kan kræves nedtaget og erstattet med nye skilte.

Sidst opdateret 25. september, 2023 - Kl. 14.11