Deltagere til arrangementet

Baggerst: Kim Nybo Skjødt, Rune Serigstad, Søren Lysholt Hansen, Henrik Sørensen. Forrest: Anne Mette Finnerup, Birgitte Kring Frederiksen og Anders Mærkedahl Pedersen.

På dagen kunne de deltagende 50 virksomheder blive klogere på Ejendomsstyrelsens organisering og opgaver, fremtidige indkøbsbehov, udbudsregler, rammeaftaler og muligheder for samarbejde med erhvervslivet. I lyset af det nye forsvarsforlig og opgaverne i årene fremover er det vigtigere end nogensinde med en god kontakt mellem det danske erhvervsliv og forsvarets indkøbere.

 

Chef for Ejendomsstyrelsen Anders Mærkedahl Pedersen forestod præsentationen sammen med chef for kapacitetsdivisionen Henrik Sørensen, chef for Etablissementspartnerafdelingen, Kim Nybo Skjødt og endelig chef for Jura- og indkøbsafdelingen Søren Lysholt Hansen. Fra Ejendomsstyrelsen deltog også chef for Forsvarets Kantiner Rune Serigstad og chef for Ejendomsstaben Birgitte Kring Frederiksen:

 

”Vores samarbejde med leverandørerne er et centralt indsatsområde”, fortæller Anders Mærkedahl Pedersen og siger: ”Vores ambition er at være en nærværende og relevant samarbejdspartner for flest mulige leverandører i Danmark.”

 

Ejendomsstyrelsens Industri- og Innovationskontor under ledelse af Anne Mette Finnerup havde arrangeret begivenheden i samarbejde med Dansk Erhverv og CenSec (Center for Defence, Space & Security):

 

”Arrangementet var et led i vores strategi om at være mere offensive i forhold til markedsafdækning og samarbejde med danske virksomheder. Det giver også muligheden for øget netværksdannelse med relevante brancheorganisationer. Der har været stor interesse for arrnagementet, og dagen forløb utroligt godt," siger Anne Mette Finnerup.