Underskrift affaldshåndtering

På billedet fra venstre: Anders Mærkedahl Pedersen, Chef for Ejendomsstyrelsen, Janett Vikkelsøe, Salgs- og Markedtingsdirektør i Marius Pedersen og Peter Schmidt, Key Account Manager i Ejendomsstyrelsen.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har netop underskrevet fem nye delaftaler på affaldshåndtering. ​Det betyder, at Forsvarsministeriets mange etablissementer nu kan se frem til regelmæssig affaldshåndtering.

 

Kontrakten omfatter indsamling og bortskaffelse af affald fra primært affaldsbeholdere og minicontainere, indsamling og bortskaffelse af farligt affald, tømning og bortskaffelse af affald fra større containere, slamsugning, mobilmaklering, leje af containere mv.

 

Kontrakten var opdelt og udbudt som fem delaftaler opdelt efter geografi. Delaftalernes geografiske omfang følger regionsopdelingen i Danmark: Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland og Region Hovedstaden. Der har været mulighed for at byde ind på alle fem aftaler.

 

Udbudsvinderen af alle fem delaftaler er Marius Pedersen.

 

Den samlede kontraktsum er 132 mio. kr., og overtagelse af ansvaret for opgaven sker med virkning fraog med d. 1. juni 2022 og  fire år frem med mulighed for tre års forlængelse.

 

Vi siger stort tillykke til udbudsvinderen og glæder os til det fremtidige samarbejde.