Bygning

 

Den italienske Brigadegeneral Carpiento repræsenterede NATO ved arrangementet, og han gav udtryk for sin store tilfredshed med faciliteten. Han betonede kvaliteten af byggeriet og det gode samarbejde, der havde været om projektet. Han tilføjede med et glimt i øjet, at han gerne ville have folkene fra projektet med til Italien for at bygge for ham, da projektet er afleveret til den aftalte tid, og udgifterne har været knapt seks millioner mindre end forventet.

 

Fra Ejendomsstyrelsen var det oberst Claus Pertou Brixensen, stabschef, der holdt tale. Han lagde i sin tale vægt på, at det for ham var ganske særligt at overdrage en ny facilitet til netop Deployable Communication Module-Echo (DCM-E), som han i løbet af sin karriere flere gange har haft berøring med på forskellig vis:

 

"In 2014, as defense attaché to the Danish embassy in Kabul, I had the privilege to accompany his Royal Highness the Crown Prince of Denmark during his visit in Afghanistan. One of the memorable moments was meeting a unit of very dedicated, specialized and professional soldiers from Danish DCM-E deployed to Kandahar Airfield."

 

Claus Pertou Brixensen fremhævede i sin tale også det gode samarbejde, der har været mellem DCM-E og Ejendomsstyrelsen:

 

"DCM-E har været meget engagerede, og de har givet udtryk for, at de sætter stor pris på både processen og det endelige resultat."

Claus Pertou tale

  • Projektet til DCM-E i Haderslev er en tilbygning til Louisegård på 557 m², og omfatter bade- og omklædningsfaciliteter til 60 personer, samt 20 kontorarbejdspladser inklusiv mødefaciliteter."
  • Med tilbygningen kan alle DCM-E’s medarbejdere samles på Louisegården.
  • Tilbygningen er opført i samme stil som den eksisterende bygning. Indvendig har arkitekten formået - med få detaljer og en gennemgående rød tråd i sine materialevalg - at skabe sammenhæng til den eksisterende bygning.
  • Tilbygningen er afleveret til den aftalte tid, og udgifterne har været knapt seks millioner mindre end forventet. 

 

Sidst opdateret 8. september, 2021 - Kl. 14.21