Ryes Kaserne MHMM

 

Vi har netop underskrevet kontrakt med K.G. Hansen & Sønner A/S  om hovedentreprisen for byggeri af tre garager på Ryes Kaserne, hvor de to er med mandskabsfaciliteter. Det vil sige bade- og omklædningsrum, undervisningslokaler og depoter m.m.

 

”Vi ser frem til at komme i gang med byggeriet på Ryes Kaserne, som vil skabe et væsentligt løft for kasernen og Føringsstøtteregimentet. Byggepladsen forventes etableret fra slutningen af oktober",

fortæller Christian Enemark, projektchef ved Ejendomsstyrelsen.


Byggeriet startes op i november med nedrivningen af to eksisterende magasinbygninger. Den første garage forventes at stå færdig i december 2021 og forventes klar til overdragelse til de fremtidige brugerne i februar 2022. Den sidste garage overdrages til brugerne i maj 2022.

 

Den største investering i arbejdsmiljø og garagering i Hærens historie

Byggeriet er en del af projekt Modernisering af Hærens Materiel- og Mandskabsfaciliteter. Det samlede projekt består af 32 byggeanlægsprojekter fordelt på ni tjenestesteder i hele landet, som opføres i de kommende år.

Projektet er et af de største byggeanlægsprojekter i Hæren nogensinde – og det primære formål har været at forbedre arbejdsvilkårene for de soldater, der skal vedligeholde køretøjerne, samt sikre moderne faciliteter til opbevaring af hærens store tunge køretøjer. Samtidig etableres forbedrede faciliteter til opbevaring af enhedsmateriel og personlig udrustning, samt bade- og omklædningsfaciliteter til Hærens professionelle enheder.

MHMM_kort_HP_2020_artikel-2020