[Oprindeligt publiceret af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse]

Mette fortalte de interesserede tilhørere om det særlige ved at være kontorelev i Forsvaret.


Rotation giver faglig bredde og godt netværk

Mette fortæller: ”Det særlige ved at være kontorelev i FES på Hjørring Kaserne er, at vi prøver at arbejde i mange forskellige afdelinger. Det betyder, at vi får kendskab til organisationen som helhed, og at vi opnår faglig bredde. Kender man først systemerne, som er de samme i hele organisationen, så er man ret godt selvkørende.”

Når elevtiden foregår i forskellige afdelinger, giver det gode muligheder for at opbygge relationer og netværk.

”Gode relationer betyder meget, når man skal løse sine opgaver. Det er meget nemmere at henvende sig til en kollega, når man har talt sammen før,” fortæller Mette.

Elevture man ikke oplever andre steder
Det, som er helt unikt for elever på Hjørring Kaserne, er elevturene. Blandt andet en tur til Frederikshavn, hvor menuen står på brandøvelse. Turen til Karup byder blandt andet på samvær med alle de andre elever i Forsvarsministeriet koncern. ”Jeg havde en spændende dag, hvor jeg fik mange nye relationer og nogle helt nye oplevelser. Det er jo ikke hver dag man får mulighed for at lege soldat og blive sendt ud på march og forhindringsbane med fuld oppakning og leve af feltrationer i to dage,” afslutter Mette med et stort smil.

Efter oplægget viste flere af tilhørerne interesse for at spørge nærmere ind til uddannelsen.

Mettes oplæg er en del af FES indsats for at rekruttere nye, dygtige kontorelever.

Kender du nogen?
FES ansætter de næste elever til september. Kender du nogen i dit netværk, som kunne være interesseret i at tage en kontoruddannelse på Hjørring Kaserne? Så spred gerne budskabet.

Vil du vide mere, så kontakt Solveig With Uhre Christensen på mail FES-STS09@mil.dk eller tlf. 72 81 33 48