[Oprindeligt publiceret af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse]

Naturmødet er for naturfolk hvad folkemødet er for politikere. Det er her alle med interesser i den danske natur mødes og diskuterer med myndighederne, entusiasterne, fødevareproducenterne, fritidsmenneskerne og de professionelle rådgivere. Som en af landets største arealforvaltere er det derfor også helt naturligt, at Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er til stede. Og det er med manér.

Fotoudstilling og ansigtsmaling
Forsvarsministeriet forvalter knap 1 % af Danmarks landareal med soldateraktiviteter som primært fokus, men der er også plads til biodiversitet. Dette vises med en fotoudstilling.

På standen kan du møde medarbejdere, der til daglig arbejder med naturdrift indenfor Forsvarsministeriets arealer, og de vil hjertens gerne fortælle og besvare på spørgsmål indenfor området.

Ud over fotoudstillingen vil der også være ansigtsmaling/ camouflagemaling, som børnene kan underholde sig med.

Arrangementer for alle
Naturmødet afholdes i Hirtshals den 23-25. maj og alle dage er der masser af aktiviteter for både børn og voksne. Du kan blandt andet opleve debatter, workshops, smagsprøver og musik, så tag endelig til Hirtshals, og husk at lægge vejen forbi Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse på deres stand.

Læs mere om Naturmødet og se programmet på www.naturmoedet.dk