[Oprindeligt publiceret af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse]

"Vi havde en rigtig god aften med mange interesserede tilhørere. Mange kender det ikoniske gule Nyboder - og synes, det er interessant at få et kig indenfor. Jeg vil tro, at omkring 700 lagde vejen forbi trods regnen. Det er ca. samme antal besøgende som sidste år", fortæller Esben Andersen, chef for Forsvarets Boligkontor. 


Foto: Jens Frederiksen. Paraplyerne var fremme, da Esben Andersen viste rundt i Nyboder på Kulturnatten.


Foto: Jens Frederiksen. På rundvisningen fik tilhørerne mulighed for at se tre forskellige boliger i Nyboder og høre nogle af de mange historier fra bydelen, der har huset Forsvarets personel siden Christian d. IVs tid. Foto: Jens Frederiksen. Projekt Restaurering og Modernisering af Nyboder holdt åben byggeplads. I etape 2 af projektet, som er i gang nu, restaureres 54 huse. 


Foto: Jens Frederiksen. Indenfor i tørvejr. Ca. 100-120 besøgende lagde vejen forbi byggepladsen, der var en ud af mange aktiviteter i Nyboder på Kulturnatten.


Foto: Jens Frederiksen. Der var god stemning, og folk blev længe og kiggede, lyttede og stillede spørgsmål, fortæller Emma Wang Hansen, projektleder ved projekt Restaurering og Modernisering af Nyboder, etape 2.