I otte år har Cathrine været en del af Ejendomsstyrelsen, hvor hendes rejse begyndte som virksomhedspraktikant og senere blev fastansat i det, der nu hedder Byggejuridisk Sektion.

 

Her har hun udviklet sig til at være en erfaren jurist med stor viden og færdigheder inden for udbudsret, entrepriseret og byggejuridiske anliggender.

 

Fra dag ét blev Cathrine mødt med tillid og muligheder. Hun blev sat på betydningsfulde projekter og vejledt af erfarne kolleger, hvilket har bidraget til hendes personlige og faglige udvikling:

I mit team sparrer vi rigtig meget med hinanden. Jeg får dagligt lov til at udfordre mig selv og bliver ofte kastet ud i nye opgaver. Det trives jeg rigtig godt med.

 

Fra skrivebordsarbejde til besøg på byggepladsen

Cathrines rolle som jurist indebærer en bred vifte af opgaver. Hun har ansvar for at udarbejde udbud og håndtere kontrakter for bygge- og anlægsprojekter, hvor hun sikrer, at de juridiske forhold overholdes og løser eventuelle konflikter, der måtte opstå undervejs:

 

”En typisk hverdag er en god blanding af skrivebordsarbejde og møder med fx projektteamet eller eksterne rådgivere. Det kan også indeholde en tur på byggepladsen, hvor jeg kommer væk fra skærmen og ser, hvordan projektet bliver til virkelighed,” fortæller Cathrine.

 

Variationen i arbejdsopgaverne er vigtig for Cathrine, ligesom hun værdsætter det store fokus på personlig og faglig udvikling. Men det, der driver hende i sit arbejde er frem for altkollegerne:

Kollegerne betyder meget mere end det, der står på lønsedlen. Vi har det virkelig godt sammen.

 

Et arbejde med betydning

Som en del af Forsvaret er Ejendomsstyrelsen en arbejdsplads med stor politisk bevågenhed, og for Cathrine giver det en dimension af betydning til hendes arbejde:

 

”Mine opgaver giver mening og har en betydning for andre. Det er en stor motivationsfaktor i mit arbejde,” fortæller hun og siger, at Ejendomsstyrelsen er en arbejdsplads i udvikling, hvilket giver hende mulighed for at udforske nye fagområder:

 

”Det er fedt, at jeg kan dygtiggøre mig inden for samme arbejdsplads. Samtidig er vi så mange forskellige fagligheder under samme tag, og det gør, at jobbet aldrig bliver kedeligt,” siger Cathrine.

Cathrine, jurist i Ejendomsstyrelsen

Cathrine, Ejendomsstyrelsen

  • Jobtitel

    Jurist
  • Afdeling

    Byggejuridisk Sektion