Om os

Helt grundlæggende er det os i Bygge- og anlægsafdelingen, der bygger for Forsvaret. Vi er nemlig den heldige indehaver af bygherreansvaret og forestår derfor projektledelsen på alt, der bliver bygget til militære formål i Danmark, Grønland og Færøerne. Vi udfører kæmpe nybyggerier, fede tilbygninger og moderne ombygninger af alt fra lækre kontorfaciliteter, top-tunede værksteder, veludrustede garager til vilde skydesimulatorer og state-of-the-art flyhangarer. Vi har rygende travlt, og da det kun er os, der må bygge for Forsvaret, er vores opgaveportefølje helt unik.


Som praktikant hos os kan du se frem til kollegaer i verdensklasse. Vi er ambitiøse, fagligt stærke, og så arbejder vi efter værdierne omkring samarbejde, fleksibilitet og trivsel. For at låne en metafor fra sportens verden, så spiller vi hinanden gode og jubler, når vi kommer i mål. Faglig sparring, vidensdeling, udvikling og kollegialt sammenhold betyder virkelig noget for os, og det er ikke bare noget, vi siger. Når du bliver en del af vores hold, får du en varierende, lærerig og udfordrende hverdag med et stort ansvar for både dig selv og os andre. Det er vigtigt for os, at du, både personligt og fagligt, er i konstant udvikling.

 

Om stillingen

Som en del af Bygge- og anlægsafdelingen skal du hjælpe vores projektledere med at komme i mål med deres projekter. Du skal hjælpe projektlederne med at styre igennem projektets faser fra idéfase til aflevering af byggeriet til de endelige brugere. I et tæt samarbejde mellem dig og projektleder laver I knivskarp projektledelse af vores store bygge- og anlægsprojekter med støtte fra de andre afdelinger i Ejendomsstyrelsen. Vi har spurgt projektleder, Sofie Toftegaard, som er uddannet ingeniør, hvordan det er at arbejde som projektleder i Bygge- og anlægsafdelingen, og hun fortæller:

 

”Det, jeg elsker, ved at arbejde som projektleder i vores afdeling, er, at vi arbejder selvstændigt, og der er tillid til os. Samtidig støtter vi os op ad hinanden, og vi taler med andre afdelinger, der har input til og interesse i vores projekter. Man føler aldrig, at man er alene, for vi står altid klar til at hjælpe hinanden. Vi kender hinandens styrker, og tilsammen har vi en virkelig bred og stærk faglighed. Det er virkelig fedt, især når man er ny”.


Som praktikant hos os får du lov til at være helt tæt på projekterne, og du får måske af og til et lille puf ud på det dybe vand – men vi står altid klar med en redningskrans, gode råd faglig sparring.

 

Om dig

Det er vigtigt for os, at du er den rigtige profil til afdelingen – du skal passe ind i vores voksende flok af projektledere, projektassistenter og andre fagligheder. Det betyder, at vi både ser på dine faglige kompetencer og dine personlige kompetencer. Det er lysten til at komme i mål, både individuelt og som et hold, som skal drive værket for dig, men vi har selvfølgelig alligevel gjort os lidt tanker om, hvem du kunne være.


Vi leder efter en, der er selvstændig og imødekommende, og som holder øjet på bolden og arbejder målrettet og resultatorienteret. Du vil gerne udvikle dig fagligt, og derfor søger du aktivt sparring og viden blandt dine kollegaer. Du er desuden:

  • god til at samarbejde og kommunikere med mange forskellige mennesker med forskellige fagligheder
  • en værdiskabende samarbejdspartner i hele organisationen 
  • dygtig til at formulere dig på dansk, både skriftligt og mundtligt, og kommunikerer med en stor, personlige gennemslagskraft
  • generelt bare en cool type!


Vi forestiller os, at du enten er uddannet arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør eller ved at blive det, men du kan også have en anden relevant uddannelsesbaggrund. Uanset din baggrund vil vi gerne høre fra dig – vi har rygte for at kunne se fidusen i lidt skæve matches.


Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning og dit CV til: FES-KTP-BYG-AN-AFD@FIIN.DK


Ansøgninger læses løbende. Samtaler vil løbende blive holdt på Hjørring Kaserne. Praktikstart er efter aftale.


I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


Om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse 

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlige for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområder omfatter:

  • Nybyggeri og vedligehold
  • Facility Management i form af rengøring, kantine og arealpleje
  • Miljø- og energiopgaver
  • Naturpleje af terræner


Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

 

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har ca. 2,4 millioner kvadratmeter bebyggelse i vores portefølje og et samlet areal på ca. 32.000 hektar og 860 etablissementer i hele Danmark. Vi beskæftiger ca. 1800 medarbejdere.

Sidst opdateret 19. februar, 2024 - Kl. 13.33