Medarbejder i Ejendomsstyrelsen

 

Samarbejde og kompetenceudvikling

Vores arbejdsplads er båret af stærke faglige fællesskaber, hvor du både får kompetente kollegaer inden for dit eget område og mulighed for spændende tværfaglige samarbejder.

Vi prioriterer og støtter aktivt op om udviklingen af den enkelte medarbejder – hvad enten det er gennem sparring, sidemandsoplæring eller uddannelsesforløb. For eksempel afholder vi hvert år udviklingssamtaler med alle ansatte, ligesom alle har en personlig udviklingskontrakt. Desuden tilknyttes nye medarbejdere en mentor.

 

Fleksibilitet i hverdagen

Der skal være balance i livet, og derfor tilbyder vi fleksible rammer inden for de forskellige jobfunktioner, vi har i styrelsen. Det kan for eksempel være flekstid eller hjemmearbejdsdage.

 

Godt kollegaskab og sociale arrangementer

Et godt kollegaskab er uundværligt. Derfor har vi en personaleforening for alle ansatte, som blandt andet står for sommerfester, julearrangementer og andre sociale begivenheder i løbet af året. Vi tror på, at et stærkt fællesskab blandt kolleger båder giver bedre opgaveløsning og større arbejdsglæde

 

Sundt arbejdsmiljø

På de fleste tjenestesteder er der træningsfaciliteter, og mange steder er der lokale idrætsforeninger, du kan blive medlem af. Vores kantiner tilbyder et varieret udvalg af sund og nærende mad, ligesom der også er også frugtordning.

Mere om os

Lær os endnu bedre at kende.

Læs mere om os.

Sidst opdateret 11. marts, 2024 - Kl. 10.31