To medarbejdere i snak med en kop kaffe

 

Hvordan finder du Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses ledige stillinger?

Vi slår ledige stillinger op her på vores hjemmeside under ledige stillinger. Du kan også finde dem på Forsvarets karriereportal og på Job-i-staten.dk.

 

Sådan søger du

Forsvarsministeriet anvender et rekrutteringssystem. Det betyder, at du skal søge stillinger elektronisk. I hvert enkelt stillingsopslag er der en henvisning til, hvor du kan søge den valgte stilling.

For at søge stillinger, skal du oprette dig som bruger. Dette kræver en emailadresse. Når du først én gang er logget på systemet og har udfyldt de nødvendige oplysninger, gemmes dine oplysninger, så du blot skal logge på, næste gang du søger en stilling.

Din ansøgning bør ikke fylde mere end én A4-side. Ansøgningen vedhæftes CV, eksamenspapirer og eventuelle anbefalinger.

 

Ansættelsesprocedure

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du modtage en kvitteringsmail.

Vi gennemgår ansøgningerne umiddelbart efter ansøgningsfristen og kontakter dig telefonisk eller pr. email, hvis vi ønsker at se dig til en samtale. Afhængigt af stillingen kan der være tale om, at du indbydes til mere end én samtale.

Når vi har truffet beslutning om, hvem der skal tilbydes stillingen, får alle ansøgere svar.

 

Uopfordrede ansøgninger

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er en offentlig institution. Vi er derfor forpligtede til at slå alle ledige stillinger - med undtagelse af vikariater og lignende - op i eksterne medier.

Det betyder, at vi ikke ansætter medarbejdere på baggrund af uopfordrede ansøgninger.

 

Sikkerhedsgodkendelse

Når du ansættes i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, skal du sikkerhedsgodkendes.

Ved sikkerhedsgodkendelsen undersøges blandt andet dine økonomiske forhold, tidligere beskæftigelse, rejser og eventuelle strafbare forhold. Din ægtefælle/samlevers forhold vil også blive undersøgt.

Din ansættelse er betinget af, at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse under hele ansættelsesforløbet. 

 

Løn

Som ansat i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse vil du få løn i henhold til den overenskomst, som din faglige organisation har indgået med staten.
 
Din faste månedsløn vil som udgangspunkt bestå af en grundløn og en pensionsdel. Derudover har du mulighed for at forhandle eventuelle tillæg – enten ved ansættelsen eller ved vores årlige lønforhandlinger.

Sidst opdateret 7. juli, 2020 - Kl. 09.18