DALO, industridag, DALO Industry Days

Når man er leverandør, af løsninger, man ser et potentiale i kan anvendes i Forsvaret, kan vejen ind til at tale med de rigtige mennesker føles lang og besværlig.

 

Den erfaring havde Brian Henriksen fra NIRAS A/S fra tidligere, men efter et møde med Ejendomsstyrelsens industrikontor ser han helt anderledes på det.


- Det har været en utrolig god oplevelse. Vi har forsøgt at få mulighed for at præsentere vores produkt tidligere, men ikke fået tilbagemeldinger på, om det var interessant. Så fik jeg fat i Ejendomsstyrelsens Industrikontoret her for en god halvanden måneds tid siden, og har en aftale i stand i dag, fortæller Brian Henriksen efter et møde i Aalborg Lufthavn.


Det system Brian Henriksen er mødt op for at præsentere kan måle, hvilken tilstand belægninger er i. Systemet er udviklet særligt til lufthavne, hvor der er et særlige behov for, at belægninger på start- og landingsbaner og rullebaner er i god stand. Ødelagte belægninger kan nemlig koste millioner, eksempelvis hvis et fly får suget asfalt- eller betonstykker ind i motoren. Samtidig kan systemet være med til at udarbejde vedligeholdelsesplaner og give oversalg på omkostningerne ved en udbedring eller udskiftning af belægningerne. Alle målingerne foretages med en specialudstyret bil og kan knyttes op på GPS-positioner og kan derfor vises på et kort.


For en leverandør, som Brian Henriksen, er det vigtigt, at de personer, han holder præsentationen for, er de rigtige fagfolk, og de rigtige i forhold til, at der kan træffes en beslutning om man er interesseret i at indgå et samarbejde.


- Jeg synes, vi havde et virkeligt godt møde. Det var helt tydeligt, at de personer Anne Mette fra Industrikontoret havde samlet i dag, vidste, hvad de talte om. Det har været et meget godt møde, afslutter Brian Henriksen.


Om det bliver til et samarbejde om kortlægning af belægninger på flyvestationerne er endnu for tidligt at sige, men det er sikkert, at Industrikontoret gør en forskel – både for leverandører og internt i Ejendomsstyrelsen.


- Ved henvendelser fra firmaer, er Industrikontoret en stor hjælp, da der blot skal henvises til Industrikontoret, som vurderer relevansen for henvendelsen, og derefter stiler den til de rette afdelinger og sektioner, siger Thom Holbæk Thomsen, der er chef for Teknisk Bygningsdriftssektion.


Hvis du gerne vil i kontakt med Ejendomsstyrelsen, men henblik på at præsentere løsninger, du mener kan gavne vores forretning, så kontakt Industrikontoret på FES-KTP-INDUSTRI@MIL.DK