Teddy Lose, signaturrugbrød, Forsvarets kantiner

Kvalitetschef Teddy Lose med Forsvarets nye signaturrugbrød

Det fungerer både som en hurtig klap-sammen, og når det er højtbelagt. Det velkendte brune brød er godt, når sulten skal stilles.

 

Der er naturligvis tale om rugbrødet, som for mange er fast del af frokostbordet – både i fritiden og på arbejdspladsen.

 

Men rugbrød er ikke bare rugbrød. Når du fremover besøger en af vores kantiner i frokostpausen, vil du opleve et helt særligt rugbrød.

Signaturrugbrød, Forsvarets Kantiner

 

Det kernefyldte brød er udviklet specielt til Forsvarets Kantiner i samarbejde Mejnerts Mølle på Vestsjælland. Det forklarer kvalitetschef Teddy Lose:

 

- Vi har ønsket at lave et signaturbrød, som understreger det, vi gerne vil med vores kantiner. Derfor har vi udviklet det her sunde, kraftfulde og økologiske rugbrød.

 

Det særlige rugbrød, der kun kan købers i Forsvarets Kantiner, er udviklet ud fra et klassisk soft-kernebrød, hvor der er tilsat mere malt, som giver en dybere smag:

 

- Det er et smagfuldt rugbrød med en masse saft og kraft. Det er samtidig fyldt med gode kerner, som giver energi til hele dagen, fortæller Teddy Lose.

 

Rugbrødet er samtidig med til at markere ændringerne i landets kantiner, som fremover har øget fokus på mad lavet fra bunden:

 

- Rugbrødet bliver bagt i den enkelte kantine, og dermed understreger den vores vision om, at kantinernes mad skal være frisklavet fra bunden af gode råvarer, siger kvalitetschefen.

 

Rugbrødet kan købes i Forsvarets Kantiner fra fredag d. 1. april.