[Oprindeligt publiceret af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse]

Som følge af regeringens anbefaling om at sende personale hjem for at bremse spredning af COVID-19 overgår Ejendomsstyrelsen til minimumsbemanding fra torsdag den 12. marts 2020.

Det betyder, at medarbejderne arbejder hjemmefra i det omfang det er muligt, og en række medarbejdere afvikler ferie og frihed for eksempelvis at kunne passe egne børn i hjemmet.

Fokus i Ejendomsstyrelsen er at kunne støtte Forsvarsministeriets myndigheder, så de kan opretholde deres normale beredskab og kan træde til med kort varsel, hvis øvrige myndigheder får brug for deres støtte.

Ejendomsstyrelsen vil i så stor udstrækning som muligt opretholde daglig drift, men der vil være forlænget sagsbehandlingstid. I øjeblikket vil der ikke blive taget imod henvendelser om leje af indkvartering, lokaler, skydebaner, terræner m.v. fra eksterne og private.

Hvis du har booket nævnte faciliteter på datoer gældende fra torsdag den 12. marts og frem til mandag den 30. marts vil din booking automatisk være annulleret.

Du får besked om, at din booking er annulleret på e-mail.

Hvis du har booket på datoer efter den 30. marts vil de på nuværende tidspunkt stadig være gældende. Hvis Regeringens anbefalinger om nedlukning af forsamlinger m.v. ændres, vil det ligeledes føre til ændringer af bookinger. Der vil blive orienteret herom på e-mail og på www.ejendomsstyrelsen.dk

Får du behov for at kontakte Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse kan det ske via fes@mil.dk eller på telefon 7281 3000.