Kia startede i Ejendomsstyrelsen i august 2023 kort tid efter, at hun havde afsluttet sin uddannelse i Politik og Administration på Aalborg Universitet.


Kia arbejder i Vedligeholdelsessektionen, som udarbejder de overordnede rammer for, hvordan Ejendomsstyrelsen udfører vedligeholdelsesprojekter på Forsvarets bygninger. Her arbejder hun primært med at udvikle sektionen og optimere arbejdsprocesser, ligesom hun hver dag sparrer med bygge- og projektledere, så deres arbejde med at vedligeholde bygningerne kører så smidigt og effektivt som muligt:

 

”Der er ikke to dage, der er ens. Min arbejdsdag er en fed blanding af faste opgaver og opgaver, som falder ned på mit bord fra dag til dag,” fortæller Kia.


Plads til at bruge sin stemme

Når Kia skal løse en opgave, trækker hun i høj grad på sin uddannelse, hvor hun har arbejdet projektbaseret og haft fokus på at løse bestemte problemstillinger. Som nyuddannet oplever hun stor nysgerrighed og åbenhed over for sine perspektiver i forhold til, hvordan opgaverne bliver løst, og at hun i høj grad bliver opfordret til at bruge sin stemme. Samtidig er der stor
lydhørhed over for de ønsker, som Kia har i forhold til sine arbejdsopgaver:

 

Jeg er selv med til at forme mit job og får langt hen af vejen lov til at lave det, jeg synes er sjovt og brænder for. Det gør meget for arbejdsglæden.


Positiv stemning og rare kolleger

Kia havde søgt job et stykke tid, da hun en dag faldt over stillingen i Ejendomsstyrelsen, og hun vidste med det samme, at der var et godt match:

 

”Det der tiltalte mig allermest var de mange berøringsflader, som jobbet har i organisationen. Derudover var det min klare fornemmelse, at der var tale om en arbejdsplads med mange muligheder for at blive i organisationen og udvikle sine kompetencer der.”

 

Allerede ved samtalen fik Kia bekræftet sit indtryk af Ejendomsstyrelsen. Rummet var fyldt af en positiv stemning og kollegerne var rare. Kia blev ansat og kort tid efter, mødte hun ind til første arbejdsdag.


”Både job og arbejdsplads lever fuldstændig op til mine forventninger. Vi har det virkelig sjovt sammen,” fortæller Kia.

Portrætbillede af Kia

Kia, Ejendomsstyrelsen

  • Jobtitel

    Fuldmægtig
  • Afdeling

    Vedligeholdelsessektionen, Hjørring