Kursus i Slotsholmmetoden

 

Der findes et utal af uddannelser og kurser, som skaber udvikling – både for dig som medarbejder og din arbejdsplads. Du kan tage mange uddannelserne elektronisk samt fysiske kurser.

 

Kompetenceudvikling (FOKUS)

I Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bliver medarbejderne løbende kompetenceudviklet. Det er vigtigt for os at have kompetente medarbejdere for at kunne betjene vores kunder.

 

Når nye medarbejdere begynder i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, gennemgår de onboarding samt introkurser for hurtigt at blive klædt på til at arbejde hos os.

 

Kompetenceudviklingen tager udgangspunkt i medarbejdernes eksisterende kompetencer og i behovet for nye kompetencer, som er relevante for opgaveløsningen både nu og fremadrettet.

 

Forsvarets kompetenceudviklings- og bedømmelsessystem (FOKUS) er værktøjet til at håndtere medarbejdernes kompetenceudvikling.

 

Medarbejderen får med FOKUS en udviklingssamtale hvert år og en bedømmelsessamtale hvert fjerde år. FOKUS udgør et centralt redskab i arbejdet med den individuelle kompetenceudvikling.

 

Udviklingssamtalen resulterer i en udviklingskontrakt, hvor medarbejderen og chefen i enighed aftaler en individuel plan for den fremadrettede kompetenceudvikling af medarbejderen.

 

E-learning- og obligatoriske kurser

Når du starter i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, er der en række obligatoriske kurser, du skal deltage i. Kurserne foregår på Forsvarets Elektroniske Skole – også kaldet FELS. FELS er din indgang til fjernundervisning i Forsvaret.

 

FELS er en fælles adgang til fjernundervisning i Forsvaret i form af et netbaseret undervisningssystem, som indeholder en bred variation af elektronisk formidlede uddannelser og kurser. På FELS kan du se oplysninger om alle de online kurser, du som ansat kan tilmelde dig – både Forsvarets egne kurser og de statslige campus-kurser. Det er Forsvarsakademiet, Institut for Pædagogik, der har ansvaret for FELS.

Sidst opdateret 7. juli, 2020 - Kl. 09.18