Samtale mellem to kolleger på gang

 

Fakta om organisationen

Forsvarsministeriets område består af Forsvarsministeriets departement samt en række myndigheder (styrelser). Forsvarsministeriet har både militære og civile opgaver og myndigheder. Du kan læse mere om Forsvarsministeriet som organisation på fmn.dk.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores opgave er, i samarbejde med vores leverandører, at levere hele rammen om den gode arbejdsdag. Vores kunder skal opleve, at vi skaber rammerne, så de kan koncentrere sig om at løse deres vigtige samfundsopgaver.

 

Fysiske og organisatoriske rammer

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er en styrelse i Forsvarsministeriets koncern.

Ejendomsstyrelsen er organisatorisk opdelt i tre niveauer: direktion, afdelinger og sektioner. Vi har i alt 9 afdelinger, 27 sektioner og et ledelsessekretariat.

 

Ledelsen består af direktøren, en stabschef og tre divisionschefer. Hver divisionschef har en række ansvarsområder.

Ejendomsstyrelsen har hovedkontor i Hjørring og har medarbejdere fordelt over hele landet.


Vores historiske og ikoniske bygninger

Vi administrerer over 500 lokationer fordelt på hele landet. Bygningerne spænder fra topmoderne bygninger som redningsstationen i Skagen til dansk kulturarv som Kastellet.

 

Kort over vores etablissementer

Du kan nemt få et overblik over vores etablissementer og terræner med vores online mobile kort; FESGIS. Den mobile FESGIS gør det bl.a. muligt at finde rundt indenfor hegnet på de forskellige etablissementer eller planlægge en skovtur i vores områder.

 

Du navigerer rundt i kortet med zoom og panorering som med almindelige smartphones fingerbevægelser. 

Sidst opdateret 17. juni, 2020 - Kl. 14.41