Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Udbud 

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse udbyder en lang række opgaver og ydelser. Her kan du følge de aktuelle udbud.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse konkurrenceudsætter indkøb af varer, tjenesteydelser, byggeri samt bygningsrelaterede ydelser.

Nedenfor kan du få overblik over, hvad Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har af aktuelle udbud med direkte link til udbudsmaterialet. Du kan også se meddelelser vedrørende udbud.
 

Aktuelle udbud

UdbudsmaterialeFilter
10-10-2020EU udbudBygge og anlæg

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har netop prækvalificeret fire ansøgere til at byde på hovedentreprisen ”Etablering af Bygning 850, H8 og H9” i forbindelse med Nyt Kampfly Program.

De prækvalificerede ansøgere er:

Konsortiet 5E – Eriksson

JORTON A/S

Per Aarsleff A/S

Kontrakten omfatter en udbygning af den eksisterende Flyvestation Skrydstrup og omfatter etablering af et bygningskompleks med tilhørende infrastruktur til brug for den danske kampflykapacitet samt etablering af støjafskærmning.

Meddelelser vedr udbud

VedrørendeFilterMeddelelseFilter
Udbud af Frederiksberg Slot, Lakajgårdsanlægget, restaurering og nybygning

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) har den 5. juli 2019 sendt nedenstående forhåndsmeddelelse til offentliggørelse i TED.

Med forhåndsmeddelelsen ønsker FES at varsle potentielle tilbudsgivere om det kommende udbud af kontrakt om totalrådgivning vedr. 221. Frederiksberg Slot, Lakajgårdsanlægget, restaurering og nybygning.

Yderligere oplysninger om udbuddet findes her