Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
 

Information om forplejning 

I facility management-kontrakten har Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og ISS fastsat et kvalitetsniveau, som du altid kan forvente at få. Det gælder både i den lokale kantine, og når du bestiller forplejning til møder, seminarer og øvelser.

Du kan læse hele brochuren om forplejning, ved at klikke på billedet, eller på dette link.


forplejning

 


Når du bestiller
Du bestiller forplejning via Serviceportalen på forsiden af hjemmesiden. Vær opmærksom på bestillings- og afbestillingsfristerne på den ønskede forplejning. Din myndighed bliver faktureret for bestillingen

Daglig forplejning - om 55° Nord
55° Nord er ISS’ kantinekoncept. Konceptet består både af de daglige buffetmenuer i kantinerne samt af et omfattende udvalg af retailprodukter, der på forskellig vis imødekommer dagligdagens forplejningsbehov – både på og uden for arbejdspladsen.

I kantinen kan du forvente ernæringsrigtig, varieret og velsmagende mad af høj kvalitet og lavet fra bunden. Der er et stort udvalg af økologiske varer, og alle kantiner er økologisk bronzemærket.

Vi vil gerne høre din mening!
Vi vil gerne høre fra dig, hvis du oplever en service, som ikke lever op til forventningerne. På den måde sikrer vi, at fejl og mangler bliver behandlet og udbedret korrekt. Samtidig kan vi bedre forhindre, at lignende problemer opstår for dig og dine kolleger i fremtiden. Vil vi selvfølgelig også meget gerne høre fra dig, hvis du har haft god serviceoplevelse.

Du kan give feedback via Serviceportalen, som du finder på forsiden. Hvis du ikke allerede har adgang til Serviceportalen, kan du kontakte Servicecentreret for at få adgang.

Hvis din henvendelse haster, så ret henvendelse til Servicecentret på tlf. 7281 3300.

Sidst opdateret 04-12-2019 - kl. 10:01