Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Systemnedbrud medfører midlertidigt stop for civile udlejninger

Indholdsområde

 
 
 

Systemnedbrud medfører midlertidigt stop for civile udlejninger 

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses Servicecenter har i øjeblikket ikke kapacitet til at modtage civile bestillinger og forespørgsler på anvendelse af Forsvarets arealer og bygninger.

29-04-2020 - kl. 13:00
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse på nuværende tidspunkt oplever et længerevarende systemnedbrud vores bestillingssystem ’MitFES’ og det bagvedliggende ISS-system.

Det betyder, at alle bestillinger, bookinger og opgaver fra Forsvarsministeriets myndigheder i øjeblikket håndteres manuelt ved FES Servicecenter. ISS arbejder på højtryk for at få systemet op at køre igen, men vi kender endnu ikke tidshorisonten for det arbejde.

Ligeledes må vi desværre også meddele, at det på nuværende tidspunkt, for bestillinger af privat karakter, desværre ikke muligt at ansøge om leje af lokaler og indkvartering. 

Det er forsat uklart hvornår systemerne forventes at være oppe at køre igen, hvorfor det ligeledes er uklart hvornår der åbnes op for eksterne leje igen. 
 
I denne situation, koncentrerer servicecentret sig udelukkende om den operative støtte til COVID-9 situationen.
 
Du kan holde dig orienteret om nyeste information i sagen på Etablissementsportalen eller her på hjemmesiden.

Spørgsmål
Eventuelle spørgsmål om godkendte bestillinger kan rettes skriftligt til FES-KTP-SERVICECENTER@mil.dk påført bestillingsnummer.