Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse indgår rekordstor kontrakt på totalrådgivning

Indholdsområde

 
 
Tyrens kontrakt
Christian Lindfors, regionschef hos Tyréns (tv) og Torben Gade, vicedirektør hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (th) underskriver kontrakten. 

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse indgår rekordstor kontrakt på totalrådgivning 

Fredag d. 26. april har Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse indgået en kontrakt med Tyréns om totalrådgivning for projekt ’Modernisering af Hærens Materiel- og Mandskabsfaciliteter’, fase 2 og 3. 

29-04-2019 - kl. 15:12

Det er den største kontakt på totalrådgivning, styrelsen har indgået. Projektet sikrer gode tidssvarende faciliteter for Forsvarets soldater og det avancerede udstyr, der en vigtig del af deres træning.  

Tyréns har vundet opgaven sammen med fire underrådgivere:

  • Ingeniør´ne A/S
  • Rørbæk og Møller Arkitekter A/S
  • Link Arkitektur A/S
  • V2C ApS


Om Modernisering af Hærens Materiel- og Mandskabsfaciliteter

  • Projektet foregår i faser og dækker nybyggeri og renovering på følgende kaserner Oksbøl, Holstebro, Slagelse, Høvelte, Skive, Fredericia, Aalborg og Bornholm.
  • I fase 2 og 3 etablerer Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse en lang række nye garager, samt materiel- og mandskabsfaciliteter.  Bygningerne skal håndtere Hærens teknisk tunge og sensitive køretøjer, samt det tilhørende enhedsmateriel. Der skabes forbedrede rammer for garagering, vedligehold af køretøjerne og arbejdsmiljø.
  • I fase 2 og 3 skaber Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse også faciliteter til Hærens professionelle mandskab, så de får tidssvarende bade- og omklædningsfaciliteter