Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Udbud af Flyvevåbnets Officersskole "Jonstruplejren"

Indholdsområde

 
 
 

Udbud af Flyvevåbnets Officersskole "Jonstruplejren" 

Velbeliggende kursusejendom.
KonferenceCenter, Cafeteria, Indkvartering, Stabskontorer
samt depot og garageanlæg. Stort potentiale for udvikling af området til bolig!

19-04-2018 - kl. 08:31
Ejendommen, som tidligere har tjent Forsvaret som officersskole for flyvevåbnet, er moderne indrettet med et centralt i området beliggende konferencecenter.

Centret indeholder moderniserede og nyopførte bygninger fra henholdsvis 1998 og 2001. Det rummer både stort auditorium, et mindre auditorium samt undervisningslokaler og stabskontorer.

jonstruplejren

I tilknytning hertil er der et stort idrætsanlæg bestående af idrætshal, motionscenter, omklædningsfaciliteter til herre og damer. I kælderafsnittet er der forskellige magasiner og depotrum. Boldbane omgivet af løbebane.
Herudover er der et antal fritliggende bygninger der rummer både indkvarteringsfaciliteter i hotellignende standard med eget bad på værelset.

Man kan læse mere om ejendommens kvalifikationer her.

Jonstruplejren helside findes her.

Læs mere om kotepunkter og kurver her.

Link til iBinder findes her

Ejendommen udbydes efter statens regler i offentligt udbud af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Læs de særlige salgsvilkår her.

Besigtigelse af ejendommen kan udelukkende foretages efter nærmere aftale ved henvendelse til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse:

Steen Hansen på telefon: 4132 2904 eller pr. mail på FES-EJS06@mil.dk. Kristina E. Elholm på telefon: 728 13293 eller pr. mail på FES-EJS03@mil.dk.

Tilbud uden forbehold eller betingelser skal afgives på vedlagte tilbudsblanket i en lukket kuvert mærket ”Tilbud på Jonstruplejren, Jonstrupvej 240, Ballerup”, således at tilbuddet er Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i hænde på adressen: Arsenalvej 55, 9800 Hjørring, senest den 24. april 2018 kl. 12.00.

Samme dag kl. 12.30 vil der for de bydende være mulighed for at overvære åbningen af tilbuddene.