Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

700 besøgte Nyboder på Kulturnatten

Indholdsområde

 
 
 

700 besøgte Nyboder på Kulturnatten 

Nyboder holdt åbent på en regnfuld københavnsk Kulturnat med foredrag om Forsvarets veteranindsats, rundvisning i udvalgte boliger og på byggepladsen, hvor vi i øjeblikket restaurerer og moderniserer 54 huse

16-10-2019 - kl. 22:24
"Vi havde en rigtig god aften med mange interesserede tilhørere. Mange kender det ikoniske gule Nyboder - og synes, det er interessant at få et kig indenfor. Jeg vil tro, at omkring 700 lagde vejen forbi trods regnen. Det er ca. samme antal besøgende som sidste år", fortæller Esben Andersen, chef for Forsvarets Boligkontor. 

Rundvisning i Nyboder
Foto: Jens Frederiksen. Paraplyerne var fremme, da Esben Andersen viste rundt i Nyboder på Kulturnatten.

Rundvisning i Nyboder på Kulturnatten
Foto: Jens Frederiksen. På rundvisningen fik tilhørerne mulighed for at se tre forskellige boliger i Nyboder og høre nogle af de mange historier fra bydelen, der har huset Forsvarets personel siden Christian d. IVs tid. 


Åben byggeplads i Nyboder på Kulturnatten
Foto: Jens Frederiksen. Projekt Restaurering og Modernisering af Nyboder holdt åben byggeplads. I etape 2 af projektet, som er i gang nu, restaureres 54 huse. 

Åben byggeplads i Nyboder på Kulturnatten
Foto: Jens Frederiksen. Indenfor i tørvejr. Ca. 100-120 besøgende lagde vejen forbi byggepladsen, der var en ud af mange aktiviteter i Nyboder på Kulturnatten.

Åben byggeplads i Nyboder på Kulturnatten
Foto: Jens Frederiksen. Der var god stemning, og folk blev længe og kiggede, lyttede og stillede spørgsmål, fortæller Emma Wang Hansen, projektleder ved projekt Restaurering og Modernisering af Nyboder, etape 2.