Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Byggepladsskilte til byggeprojekter

Indholdsområde

 
 
 

Byggepladsskilte til byggeprojekter  

Designmanualen for byggepladsskilte henvender sig til leverandører, designprofessionelle samt FES’ medarbejdere. Manualen og de tilhørende skabeloner er et redskab til brug for udarbejdelse af byggepladsskilte. Spørgsmål til designmanualen eller udformning af skilte bedes rettet til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses kommunikationsafdeling: fes-kpt-kommunikation@mil.dk  

Koncernfælles design
Designet for byggepladsskiltene bygger på det koncernfælles design i Forsvarsministeriet og tydeliggør Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse som bygherre. Designmanualen beskriver retningslinjer for brug af logo, farver, typografi, konstruktion mv. og giver eksempler på færdige skilte i tre størrelser.

Værktøjskassen
Der er udarbejdet skabeloner i InDesign til byggepladsskilte i tre størrelser samt et færdigt miniskilt i A3 som pdf-fil.

Bemærk: Godkendelse af opsætning
Korrektur af den endelige opsætning sendes til godkendelse hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses kommunikationsafdeling: fes-kpt-kommunikation@mil.dk før produktion.

Skilte, som ikke er produceret i overensstemmelse med retningslinjerne eller godkendte af FES kommunikationsafdeling kan kræves nedtaget og erstattet med nye skilte.


Materialer
Designmanual byggepladsskilte
Vedligeholdelsesskilt

InDesignfiler til skilte 
Skilt_lille_60x84
Skilt_med_200x280
Skilt_stort_240x340

Logo
FES_Graa_CMYK

Document fonts
verdana
verdanab

Sidst opdateret 18-06-2019 - kl. 13:12